Hürriyet

6 Temmuz 2011 Çarşamba

EV HAYATI -VOLUME 1

Çalışan bir anne ve eş olmaktan yarı çalışan olmaya geçeli pek olmadı..

Bir sürü okuyamadığım kitabı satın aldım, filmlerle doldurdum evi. Okuyacağım seyredeceğim, yazacağım düşüncesiyle..

Ama genlerim mi baskın çıktı bilmiyorum anam gibi kendimi temizliğe verdim bir anda. Canım çıkarcasına temizledim temizledim. Temizledim ama bir türlü temiz gelmedi. ( Hala da gelmiyor). Tüller perdeler yıkandı, beğenmedim bir daha yıkadım, beğenmedim bir daha..En sonunda tansiyonum fırladı hayatımda ilk defa. 17-12 oldu, pes ettim.

Kızım bütün arkadaşlarını eve topladı, geçen onca senenin acısını çıkarırcasına. Evde partiler , davetler.. Anne evde ya..

Arkadaşlarım, komşularım bana bir rağbet bir rağbet.. Çaya kahveye çağıran, gelen giden. Hoşuma gitmedi değil doğrusu.

Ama hala bir düzen oturtmadı..Kitaplarımı okuyamadım, filmlerimi seyredemedim, istediğim el uğraşlarıma başlayamadım vs vs vs..

Bu hafta başlayacağım diye söz verdim, hadi hayırlısı

Sevgiyle

4 yorum:

  1. selamun aleykumm bu beğenmeyip tekrar tekrar yapmak türk kadınlarında genetik olduğunu düşünmeye başladım yada bir hastalıkta olabilir bilemedim ama işte ne kadar temiz olursa olsun insanın içine sinmeyince sinmiyor.

    YanıtlaSil
  2. Dürr-i Yekta@ ve aleyküm selam...Bence de hastalık kesinlikle..Ben şimdiye kadar pek deneyimlememiştim bunu ama evde durdukça farkediyorum ki bende de var galiba bu hastalık

    YanıtlaSil
  3. yalnız ben değilim demek ki.. evde kalınca yapacağımı sandığım okuma/film izleme vb. şeyleri bir türlü yapmadan zamanın nasıl geçtiğini bilememek. çok fena.

    YanıtlaSil
  4. Kumdan Kale@ 6 ay geçmiş üstünden ama hala değişen bir şey yok.. Oturan bir düzen yok :)Bizi çalışmak paklar

    YanıtlaSil