Hürriyet

30 Aralık 2009 Çarşamba

GİT GÜNEŞ GİT

Sabahtan beri bir aksiliktir gidiyor.

Sabah çalan saati yaklaşık 5 kere erteledikten sonra, sürünerek yataktan bir kalkış gerçekleştirdim ve banyonun yolunu tuttum. Suyu açtım elim haşlandı, elimi sudan kaçırayım derken diş fırçalarının olduğu bardağa çarptım hepsi yere saçıldı, onları toplamak için eğildim kalkarken kafamı vurdum. Uyandığımda planım mışıl mışıl uyuyan ufaklığı uyandırmamak için sessiz hareket etmekti ama sayemde değil bebiş, bütün apartman ayağa kalktı.

Koştur koştur hazırlandıktan sonra, bir okula gidecek afacanı kaldırmaya çocuk odasına, bir işe gidecek olan bezgin tekir kocamı kaldırmaya yatak odasına koştum.Karşılıklı 4 ring seferi sonunda amacıma nail olup diğer işleri halletmeye koyuldum. Bu arada 2 kere dirseğimi, 3 kere dizimi çarptım evin muhtelif yerlerine. Kahvaltı hazırlar iken kahvaltı bıçağı ile elimi kestim.

Apar topar evden çıktık, çocuk okula biz işe yola koyulduk. Arabadan indim , karşıdan karşıya geçerken eziliyordum. Metroya bindim , allahım şükürler olsun şansım yaver gitti yer buldum diye sevinirken o koltuğun niye boş olduğunu koltuğa oturduğumda gelen kokulardan anladım. Be insan evlatları içinizden biri oturmadan uyarır dimi??

Sağ sağlim işe geldim diye sevinirken giriş kartımı evde unuttuğumun farkına vardım. Ehliyetimi vermek için ehliyetimi ararken onu da bulamadım. Güvenlikte ki yakışıklı amca halime acıdı ve beni ofisime doğru yolladı.

Şimdi de sabahtan beri boydan boya penceremden güneş bana bütün ışınlarını gönderiyor. Kış ayında güneş bile bugün benim için fazla mesai yapıyor imdatt! Işınlar gözlerimi açtı, beynimdeki kılcal damarlara ulaştı.
Git güneş git, sen rahat bırak bari bugün beni..

4 yorum:

  1. aa napmışlarki metrodaki o boş koltuğa? hayret yani insan uyarır ama dimi bende öle boş koltuk görünce bi şüpheleniyorum önce :)

    YanıtlaSil
  2. cecilia@ valla söyleyipte mideni bulandırmayayım şimdi. Ben de hep şüphelenirdim ama bu sabah devrelerimde bir temassızlıkla uyandım sanırım :))

    YanıtlaSil
  3. ayy nolmuş böyle bozbek,ters başlayınca ters gidiyor insanın işleri dimi..yarın daha güzel birr gün olsun..koltuktan hiç bahsetmiycem :) burası Türkiye..sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. nehircce@ sağol canım. hissediyorum yarın daha güzel bir gün olacak :) Sevgiyle

    YanıtlaSil