Hürriyet

6 Ocak 2010 Çarşamba

ELİN ADAMI YEŞİLİ BOL BULUNCA....



Elin memleketlerinde adamlar neler ile uğraşıyor, biz hala dik laleleri - sök laleleri...

8 yorum:

  1. :)) güldürdünüz beni, Allah'ta sizi güldürsün..
    Baki sevgiyle..

    YanıtlaSil
  2. lale diklenler... ne laleleri...? :))))

    YanıtlaSil
  3. Derkenar@ Sevgiler benden , hep gül işallah

    BeD@rdem@ bir kere soldu mu bir daha açmayan her bahar otoyollarımız da dahil olmak üzere her yere ekilen ve milyon dolar harcanan İstanbul Laleleri :)

    YanıtlaSil
  4. Cepleri doluyor birilerinin işte ne güzel niye kıskanıyoruz ki canımMM..olmayı versin filimiz neyimiz var ki !!
    Bu sene lale görmek istemiyorum inan, büyükşehir e yazıcam bunu da yazalım da bence pes etsinler artık ya...

    YanıtlaSil
  5. nehircce@yazalım ben varım ..

    YanıtlaSil
  6. Öyle demeyin bozbek, hiç lale solunca bir daha açmaz olur mu, lütfen lise yıllarından Lale Devri bilgilerinizi tazeleyiniz, hani "lale soğanı fiyatları"ndan bahsediliyordu... Lale açtıktan sonra solar, ama lale soğanı baki kalır. O soğanlar çıkarılır, güzelce saklanır ve bir sonraki yıl tekrar ekilir ve yine açar!!!

    Ayrıca lale bizim dünyadaki imajımız, milli çiçeğimiz, THY'nin uçakları bile laleyle bezeli. Kentlerimizin daha güzel, estetik ve yaşanılabilir mekanlar olması için daha çok lale dikmek gerek, daha az değil...

    YanıtlaSil
  7. Coşkun Hürsel@ bu laleler GDO'lu. Yani soğan kurudu mu at çöpe gitsin. Seneye yenilerini almak lazım. Bir soğanı birkaç kez kullanırsan lale soğanı satıcıları ne kazanacak?

    THY'nin Kevin Costner temalı uçaklarını tercih ederim laleli olanlar yerine. :))

    Sevgiyle ...

    YanıtlaSil
  8. laleler GDO'lu mu bilmem ama BJK'liler GDO'lu. mart ya da nisan 2009. Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçmek üzere İETT otobüsündeyim. Ihlamurda trafik durdu. Herkes indi otobüsten. Ben yaşlarda sarışın bir kadınla ben kaldık. Ve belki birkaç kişi daha. Beşiktaş ışıklara geldiğimizde artık inip yürümek için çok geçti. Lalelerin üzerlerinde çarşılılar: "...şu sarışın benim olsa, koysam götüne kanarya olsa... ooooooohhh!..." gibi bir tezahüratla otobüsü sallayıp oturduğum cama dann dann diye vuraraktan tepiniyorlardı laleler üzerinde. Sarışın da çok mu millete. Lale de!!!

    YanıtlaSil