Hürriyet

3 Ağustos 2011 Çarşamba

NE VERİRSEN ELİNLE-O GELİR SENİNLE

"Ne verirsen elinle, o gelir seninle " dedi annem dün.."Öldükten sonra arkandan bin hatim de indirseler ne olacak sen yaşarken iyilik yapmadığın sürece " diye devam etti." "Gençlik gelmez bir daha, gücün kuvvetin yerinde iken yapabildiğin kadar yardım yap kızım, kimseye kin gütme, bırak sana kötülüt yapsınlar, sen iyilik yap onlar utansın, kötülüğe kötülükle karşılık vermek cahilin ve zalimin işidir, vicdanından kork, çok şey isteme, her arzu bir kahırdır, istedikçe isteğinin esiri olursun, elindekilerin kıymetini görmez olursun" dedi.

Çoğu bulmasan da azla yetin , mutlu ol, evinde huzur varsa sen çoksun zaten, çocuklarınla yatabildiğin kadar aynı yatakta yat, bırak o psikoloji savsatalarını. Çocuk sevilmek ister, çocuk dokunulmak ister, geldi mi 12-13 yaşına istesen de zaten yatmaz seninle..Büyümeden mıncıklayabildiğin kadar mıncıkla çocuklarını dedi.
Annem döktürdü dün..İyi de oldu..

Rejime inatla devam

Dün akşam iftarda : Tarhana çorbası, peynir, zeytin, salata, yoğurtlu havuç salatası, zeytinyağlı semizotu, çay

İfatrdan sonra : Su, Su,su,su

Sahurda: 1.5 haşlanmış yumurta, kahvaltılık, roka-kuzu kulağı- domates-salatalık-avucumun yarısı kadar ramazan pidesi, çekirdekli siyah üzüm

1 yorum: