Hürriyet

17 Kasım 2009 Salı

İMDAT!!! BELEDİYENİN ELİ CEBİMDE!

İstanbul'da yaşayanlara acılı haber. Metrobüs ücretleri %33 zamlandı. 1 lira 50 kuruş olan metrobüsler artık 2 lira. Üstelik aktarma falan da işlemiyor metrobüslerde. Sanırım metrobüs lüks toplu taşıma aracı sınıfına giriyor !!!

İşine gelip giderken iki toplu taşıma aracı kullanan bir zavallı İstanbullu'nun kullandığı araçlardan biri eğer metrobüs ise ve şanslı olupta cumartesi günü çalışmıyor ise ayda 20 günden hesaplandığında yaklaşık 125,00 TL yol parası vermesi gerekiyor.

Herkesin işsiz kaldığı, kriz yüzünden zam yerine nasihat aldığı, ev sahiplerinin bile insafa gelip kiraları düşürdüğü bir ortamda İstanbul Büyükşehir Belediyesi hangi akla hizmet bu zamları yaptı anlamak güç. Aslında 4 sene daha yönetimde olacak olmanın rahatlığıyla yapılmış bu zamlar , insanlara siz aptalsınız demenin nezaketli bir yolu.

Aptalız biz evet, sonuna kadar da müstehak bize bu başımıza gelenler!!

3 yorum:

  1. Çok haklısın,babam hergün 2 kere biniyor; sadece metrobüsle de gidemiyor maalesef gideceği yere, bir dünya yol parası oluyor ne yazık ki..Allah güç ve sabır versin bizee..eee ne demişler kendi düşen ağlamaz :((

    YanıtlaSil
  2. o kadar hırslanıyorum ki nehircce anlatamam. yarın mail bombardımanına tutacağım belediyeyi

    YanıtlaSil
  3. Sevgili BOZBEK,
    hASTAlığımda dualarınızı üzerimden eksik etmediğiniz için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum size. Ve yanımda bloğunuza gelirken bir buket çiçek getirdim. Kabul etmeniz dileğimle.

    http://www.rehberalem.com/firmalar/23831/urun/buket_18.jpg

    Sevgiler.

    YanıtlaSil