Hürriyet

24 Şubat 2010 Çarşamba

BALIK SEVERLERE


Malum hafta sonu yaklaşıyor. Malum restauranlarda fiyatlar da el yakıyor. Hele balık restaurantlarının yanından bile geçilmiyor. Ama İstanbul'da öyle bir yer var ki, hem balığa hem mezeye doyuyorsunuz hem de önceden ne ödeyeceğinizi bildiğiniz için düşüne düşüne sipariş vermiyorsunuz.


Set Balık Restaurant Tarabya..


Mekan denize sıfır, otoparkı var. İçerisi biraz sıkışık ama çok rahatsız edici değil. Masalarda yerler alındıktan sonra başlıyor servis ve gece boyu devam ediyor. Çeşit çeşit mezeler, ara sıcaklar, ardından balık , ardından çeşit çeşit değişik tatlılar. Yiyeceklerin biri geliyor diğeri gidiyor, mekanın kalabalıklığına oranla servis çok hızlı. Limitsiz yerli içecek de fix menü fiyatına dahil. Birkaç ay önce gittiğimizde kişi başı 55 TL olan fix menüde akşam 20.00'dan gece 00.00'a kadar tıka basa yedik ve hala servise devam ediyorlardı.


Sıkışıklığından mütevellit çocuk ile gitmeye pek uygun bir mekan değil. Kalkıp koşturacakları bir alan yok.


Gitmek isteyenlere minik bir ön bilgi. Kredi kartı geçmiyor..


Şimdiden iyi eğlenceler ve afiyet olsun.

5 yorum:

  1. balik dedinde aklima geldi, eminönunde ekmek arasi baligi o kadar övuyorlar ki yaza tr ye yolum duserse mutlaka gidicem oraya.

    YanıtlaSil
  2. @ oradaki balıkların tadı en lüks restaurantta bile yok. Öven boş yere övmemiş :)

    YanıtlaSil
  3. Süpermiş ya bir de tarabya bana o kadar uzak olmasa. Ankara'da balık yiyemezdik ateş pahası olurdu.Buraya taşındım doyarım dedim hatta işyerimde karaköy'de eminönü dibim dedim ama yok yoook :(

    YanıtlaSil
  4. Korhan@ sen balığın cennetindeymişsin napçan Tarabyayı. Eminönünde denize karşı balık ekmek miss

    YanıtlaSil
  5. uzun zamandır gidemedim sete.. son zamanlarda hep denizi seçer olduk.. onu da denemeni tavsiye ederim, çok yakın zaten sete..çok iyidir, bu arada hala kredi kartı geçmediğine inanamadım.. sette para çıkışmayıp rehin oturup para çekmeye arkadaş yollamışlığımız var da üniversite yıllarında, anılarımı canlandırdı yazın..sevgiler..

    YanıtlaSil